Ladda hem några fina Visual Basic program! Just nu finns bara ett program, men jag har fler hemma på lager!!! Alla programmen är gjorda av mig.

 GLTagSkärmdump

Det här är ett litet effektivt program för att hålla sina mp3 filer i trim! Med det här programmet kan du redigera id3 taggen i mp3 filer, byta namn, ge filen ett nytt namn från id3 tagen, mm. Kolla här för mer info!Hittat en bugg? Skicka ett mail, det vore jättesnällt!

GLTag_setup.exe     1,91MB
Binär till hex - omvandlareSkärmdump

Med detta jättefina program så kan man omvandla binärtal på 8 bitar till hexadecimalt och vice versa. Himla smidigt om man håller på att skriva program till tex. en PIC16C84! Genom att klicka på pilen kan du välja riktning: hex till bin eller bin till hex. "P" klistrar in ett tal från urklipp, "C" kopierar talet i rutan till urklipp. programmet är skrivet i Visual Basic version 4.0 av Kent Sjögren, Mäsk Software.

Bin2hex.zip     9k
FilterberäkningsprogramSkärmdump

Med det här fruktansvärt effektiva programmet kan man räkna ut vilket värde man ska ha på kondensatorn om man tex. vill dela av framhögtalarna i bilen så man slipper belasta dem med bas. Biltema har fina och billiga kondensatorer!

filter.zip     4k